Gardameer 

Bij boot huren gardameer kunt u het gardameer op een andere manier gaan ontdekken.

Het Gardameer is het grootste van de Italiaanse meren, gelegen aan de voet van de Alpen.

Het ligt op 30 km van Brescia en Verona, 100 km van Milaan en 130 km van Venetië.

Het wordt gekenmerkt door zijn adembenemende landschappen, kleurrijke- en weelderige natuur, waar Oleanders en citrusvruchten groeien. Er worden olijven en druiven verbouwd, waaruit oliën en wijnen van de hoogste kwaliteit worden verkregen.

Het klimaat is mediterraan en de lente en zomer zijn de beste tijd om volop te genieten van de schoonheid van dit landschap.

Er is een goede verbinding met de hoofdwegen in Noord-Italië en het ligt zeer dicht bij de luchthavens van Verona (V.Catullo-luchthaven) en Brescia (G.D'Annunzio-luchthaven).

Garda eiland

Geografisch gezien is het Gardameer verdeeld over 3 verschillende Italiaanse regio's: Lombardije, Veneto en Trentino . De westelijke oever is Brescia, de oostelijke oever is Veronese en de kust bij de stad Riva del Garda valt onder de jurisdictie van Trento.

Het Gardameer is het ideale startpunt voor excursies naar de kunststeden Verona, Brescia, Mantova, Trento, Venetië en de Dolomieten.

Er zijn tal van sportactiviteiten die aan het Gardameer kunnen worden uitgeoefend, waaronder windsurfen, zeilen, waterskiën, golfen, mountainbiken, tennis, karten, kleiduivenschieten, paragliding en vrij klimmen.

Het Gardameer is ook een van de meest prestigieuze Italiaanse bestemmingen voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, bruiloften of jubilea.

Sirmione
Boot huren Gardameer
Live your boat dream !