NUTTIGE TOERISTISCHE INFORMATIE

Gardameer 

Bij boot huren gardameer kunt u het gardameer op een andere manier gaan ontdekken.

Het Gardameer is het grootste van de Italiaanse meren, gelegen aan de voet van de Alpen.

Het ligt op 30 km van Brescia en Verona, 100 km van Milaan en 130 km van Venetië.

Het wordt gekenmerkt door zijn adembenemende landschappen, kleurrijke- en weelderige natuur, waar Oleanders en citrusvruchten groeien. Er worden olijven en druiven verbouwd, waaruit oliën en wijnen van de hoogste kwaliteit worden verkregen.

Het klimaat is mediterraan en de lente en zomer zijn de beste tijd om volop te genieten van de schoonheid van dit landschap.

Er is een goede verbinding met de hoofdwegen in Noord-Italië en het ligt zeer dicht bij de luchthavens van Verona (V.Catullo-luchthaven) en Brescia (G.D'Annunzio-luchthaven). 


Toerisme

Het Gardameer is een van de meest populaire vakantie bestemmingen voor buitenlanders en biedt daarom accommodatie's van het hoogste niveau.

De toeristenindustrie is de belangrijkste bron van inkomsten in het gebied, dus de diensten zijn meer dan aan de verwachtingen. Het gebied biedt alles wat de toerist nodig heeft: hotels, campings, vakantieboerderijen, residenties, restaurants, pizzeria's, winkels, boetieks, lokale markten, sportcentra, golf- en voetbalvelden, navigatiesysteem.
De omgeving

Het Gardameer in een paar woorden beschrijven is eenvoudig: elegantie, natuur, Italiaanse charme, karakteristieke burchten, totale ontspanning.

Het meer is prachtig, net als de steden, elk met zijn eigen bijzondere kenmerken. Onder hen noemen we Desenzano, Salò, Sirmione, Garda, Peschiera, Toscolano-Maderno, Gargnano, Torri del Benaco, Malcesine.

Het Gardameer bruist van het leven, zowel overdag als 's nachts. De restaurants, cafés, loungebars, clubs en disco's zijn levendig, levendig, er is altijd gezelligheid en er is geen gebrek aan culturele uitgaansgelegenheden dankzij theaters, bioscopen, openluchtbioscopen, musea, bibliotheken, concerten van alle genres.


.

Boot huren Gardameer
Live your boat dream !