BOTEN ZONDER VAARBEWIJS

-Scroll naar beneden om gelijk een boot te bekijken en te kiezen, of lees onderstaande voor uitleg-

Onze boten hebben een nieuwe generatie buitenboordmotor van 40 PK met een laag brandstofverbruik  en mag u varen zonder vaarbewijs. 

Het is de eenvoudigste en meest dynamische manier om het meer te verkennen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan merken en modellen voor een zeer persoonlijke vakantie-ervaring! 

Onze boten zijn comfortabel, eenvoudig te besturen en bieden plaats aan maximaal zeven personen.

Kies hieronder op deze pagina welke boot u zou willen huren, klik erop (of klik gelijk op reserveren waar u kunt kiezen uit alle boten), en u wordt doorgeleid naar de boot specificatie. Daar kunt u in de agenda een datum kiezen, welke dag u de boot wilt reserveren.   

U hoeft zich geen zorgen te maken over de Italiaanse verplichtingen, dat hebben wij al voor u gedaan. U krijgt van ons een duidelijke uitleg over de boot bij het aan boord gaan, waarna u kunt gaan genieten van een heerlijke dag op het meer. Alle boten hebben een groot zonnedek, een echte verademing op warme dagen. 

BENZINE IS NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS!  Uiteraard betaalt u wel alleen de door u verbruikte benzine.

Het reserveren van een boot zal wel in het Duits, Engels of Italiaans gedaan moeten worden. Beheerst u (één van) deze talen niet goed, laat dit u niet weerhouden een boot bij ons te huren. Wij komen er altijd wel samen uit.

Wij wensen u veel vaarplezier!

Nadat u een boot heeft bekeken kunt u hier klikken om terug te komen op de pagina bootverhuur zonder vaarbewijs.

 

Nadat u een boot heeft bekeken kunt u hier klikken om terug te komen op de pagina bootverhuur zonder vaarbewijs.

Boot huren Gardameer
Live your boat dream !