BOTEN ZONDER VAARBEWIJS

NIEUWE CHARTERVLOOT: 6 NIEUWE BOTEN (BOOT + MOTOR 2021) en 2 NIEUWE 2022!(Scroll gelijk naar beneden op deze pagina om een boot te kiezen, of lees verder voor uitleg)

Deze boten hebben een nieuwe generatie buitenboordmotor van 40 PK met een laag brandstofverbruik  en mag u varen zonder vaarbewijs. 

Het is de eenvoudigste en meest dynamische manier om het meer te verkennen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan merken en modellen voor een zeer persoonlijke vakantie-ervaring! 

Onze boten zijn comfortabel, eenvoudig te besturen en bieden plaats aan maximaal zeven personen.

Kies hieronder op deze pagina welke boot u zou willen huren, klik erop (of klik gelijk op reserveren waar u kunt kiezen uit alle boten), en u wordt doorgeleid naar de boot specificatie. Daar kunt u in de agenda een datum kiezen, welke dag u de boot wilt reserveren.   

U hoeft zich geen zorgen te maken over de Italiaanse verplichtingen, dat hebben wij al voor u gedaan. U krijgt van ons een duidelijke uitleg over de boot bij het aan boord gaan, waarna u kunt gaan genieten van een heerlijke dag op het meer. Alle boten hebben een groot zonnedek, een echte verademing op warme dagen. 

In Porto San Felice is het ook mogelijk om per uur een boot te huren voor slechts EUR 50,-- per uur om kennis te maken met de vele mogelijkheden die het meer u te bieden heeft.

BENZINE IS NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS!  Uiteraard betaalt u wel alleen de door u verbruikte benzine.

Het reserveren van een boot zal wel in het Duits, Engels of Italiaans gedaan moeten worden. Beheerst u (één van) deze talen niet goed, laat dit u niet weerhouden een boot bij ons te huren. Wij komen er altijd wel samen uit.

Wij wensen u veel vaarplezier!

Nadat u een boot heeft bekeken kunt u hier klikken om terug te komen op de pagina bootverhuur zonder vaarbewijs.

 

Nadat u een boot heeft bekeken kunt u hier klikken om terug te komen op de pagina bootverhuur zonder vaarbewijs.

                                                                                                                                                                     VERHUUR PER UUR:

In San Felice bieden we ook de mogelijkheid om voor slechts 1 uur een boot te huren. Voor beginners ideaal om kennis te maken met het varen en ook voor diegene die gewoon een snelle verkoeling willen tijdens de zomerse hitte.

Boek Uw boot en ontdek de mooie eilanden van het Gardameer.     PRIJS:  € 50,00 per uur.  

PORTO PORTESE SHUTTLE:

Bent U aangekomen in de nabijgelegen haven van Portese of verblijft U op een camping, appartement of hotel in Portese? Geen probleem!  Op aanvraag kunnen wij uw huurboot zowel in de haven van Portese als op de camping brengen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op nummer: +39 - 346 1778 of ons via het contactformulier een bericht sturen. 


Boot huren Gardameer
Live your boat dream !