BOOTVERHUUR

JACHTCHARTER PORTO SAN FELICE DEL BENACO

 Nieuw 2020: vertrek rechtstreeks vanuit de haven van SAN FELICE del Benaco, een van de meest prachtigste punten aan het Gardameer, met een adembenemend panoramisch uitzicht op de Garda-eilanden en de Rocca di Manerba. Isola dei Conigli is vanuit de haven in een paar minuten te bereiken en slechts een beetje verder naar het noorden ligt Isola del Garda, tot op de dag van vandaag het privébezit en de residentie van de Borghese-Cavazza met zijn beroemde botanische tuin en villa. In gotisch-Venetiaanse stijl.

Vanuit de haven van San Felice kunt u ook gemakkelijk de Golf van Saló en de kust bereiken met de beroemde Grand Hotels van Gardone en Fasano.

Parkeren: tegen betaling direct in de Haven of op de gemarkeerde openbare parkings nabij de Haven.

VERHUUR PER UUR:

In San Felice bieden we de mogelijkheid om te huren vanaf 1 uur, ook ideaal om kennis te maken met beginners of voor degenen die gewoon een snelle verfrissing willen tijdens de zomerse hitte.

Boek uw boot en ontdek de Garda-eilanden - ook zonder vaarbewijs - PRIJS € 50,00 / uur.  

PORTO PORTESE SHUTTLE:

Bent u aangekomen in de nabijgelegen haven van Portese? of zit u op de campings of hotels in Portese? Geen probleem: op aanvraag kunnen wij uw huurboot zowel in de haven van Portese brengen, of aan het strand van de camping brengen.

Info-HOTLINE: +39 - 346 1778 Boot huren Gardameer
Live your boat dream !